BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

KNHS heeft ook de beste ruitertraining stopgezet vanwege paardenvirus | direct

De KNHS Hippische Sportfederatie heeft woensdag besloten alle grote sporttrainingen in Nederland voor een periode van twee weken te schorsen vanwege het longontsteking rhinitis virus. De maatregel volgt op de beslissing van de FEI om alle internationale wedstrijden in Europa tot eind maart op te schorten.

De KNHS meldt dat de trainingen uit voorzorg zijn stopgezet. Volgens de vereniging is er tot de leeftijd van 26 jaar nog geen reden om gezamenlijke paardrij- en verenigingsactiviteiten stop te zetten.

Sporten tot 26 jaar is sinds woensdag weer toegestaan ​​vanwege de versoepeling van de coronavirusmaatregelen.

De paardensport is in de greep van het longontstekingsvirus dat eind februari opdook bij een optreden in Valencia. Sindsdien heeft het virus, dat zeer besmettelijk is voor paarden, zich snel over Europa verspreid. Het evenement van de Dutch Masters, dat van 12 t / m 14 maart in Den Bosch zou plaatsvinden, is maandag afgelast.

Een evenement van de Nederlandse masteropleiding in Den Bosch is vorig jaar afgelast vanwege het Coronavirus.


Een evenement van de Nederlandse masteropleiding in Den Bosch is vorig jaar afgelast vanwege het Coronavirus.

Een evenement van de Nederlandse masteropleiding in Den Bosch is vorig jaar afgelast vanwege het Coronavirus.

foto: ANP

Nederlanders zijn nog steeds actief in Spanje en Portugal

De International Equestrian Federation heeft het over de ergste spreiding onder paarden in decennia, maar dat betekent niet dat er deze maand helemaal geen Nederlandse jockeys in actie komen.

De Internationale Federatie is vrijgesteld van het verbod op internationale evenementcompetities, die al begonnen zijn en enkele weken duren. Op deze manier wil de organisatie voorkomen dat er veel paarden tegelijk door Europa moeten worden vervoerd.

READ  Prancis Terbuka 2023: Indonesia menang bersama Jonathan Christie

Nederlandse ruiters zijn momenteel actief in wedstrijden in Vejer de la Frontera in Spanje en Vilamoura in Portugal. Buiten Europa geldt het verbod niet, dus passagiers kunnen ook in Doha actie ondernemen.