BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Meer dan 43.000 handtekeningen om sportscholen te heropenen | Het interieur

Uit onderzoek van de inclusieve sportorganisatie NOC * NSF eind vorig jaar bleek dat bijna de helft van de Nederlanders sinds de tweede lockdown minder beweegt. Omdat dit een enorme impact heeft op de gezondheid en weerstand van mensen, zegt de sportsector dat het nodig is en open moet staan.

Voordat het burgerinitiatief in de Tweede Kamer kan worden besproken, zijn 40.000 handtekeningen nodig. Nu dit aantal is bereikt, controleert de Commissie verzoekschriften en burgerinitiatieven steekproefsgewijs de wettigheid van de handtekeningen. Als een meerderheid van de Tweede Kamer vervolgens het voorstel van het burgerinitiatief goedkeurt, leidt dat alleen maar tot een beleidswijziging. “Ik hoop dat onze oproep niet aan dovemansoren gericht is”, zegt initiatiefnemer Ronald Waters van NL Actief. “Politici gaan er vaak van uit dat mensen” gewoon “gaan joggen, fietsen of ski’s dragen, maar uit onderzoek van NOC * NSF blijkt dat mensen het moeilijk vinden om zichzelf te motiveren en te inspireren om te blijven sporten.

Hij beweert dat de sportsector veilig kan opengaan. “Sporten is op afspraak, op afstand en met respect voor hygi├źneregels. Professionals kijken ernaar terwijl ze instructies geven en praten met mensen als ze zich niet aan de regels houden. Het gaat goed in de maanden dat sportscholen open mogen. ‘, Legt Waters uit. “Het is opmerkelijk dat je bij Gall & Gall en via McDrive terecht kunt, maar zoiets als sport, dat belangrijk is voor een gezonde levensstijl, wordt niet als essentieel gezien.”

Interactie Het staat onderaan dit artikel. Reacties worden alleen in volledige naam geplaatst. We doen dit omdat we een gesprek willen hebben met de mensen die voor wat ze zeggen, en daarom ook hun naam erop zetten. Degenen die nog hun naam moeten invoeren, kunnen dit doen door rechtsboven op onze website op “Inloggen” te klikken.

READ  Bahkan selama perang kolonial di Indonesia, sepak bola dimainkan