BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Messi’s doelpunt helpt Argentinië niet om Chili te verslaan in Copa America | sport

Blijf op de hoogte van al het sportnieuws. Voor voetbal, tennis, skiën, motorsport, wielrennen en darts hebben we speciale pagina’s op onze site gemaakt, waarin de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze sectie worden andere berichten voornamelijk in de Sport Kort besproken.

Fietsen: Criterium Boxmeer de dag na de toer weer afgelast

11:21 uur: Ook de Boxmeerse wielerstandaard, Days After the Tour genaamd, gaat dit jaar niet door. Volgens de organisatie blijven de maatregelen van Corona in juli “zo streng” dat het onmogelijk is om tienduizenden toeschouwers te ontvangen. De wedstrijd staat gepland op maandag 19 juli.

„We kunnen alleen besluiten om een ​​grens te trekken in de dagen na de tour. De tourdatum is gewoon te vroeg. In die periode geldt voor evenementen zonder tickets de 1,5 meter-eis. “Het zou onpraktisch zijn, dus het enige dat overblijft zijn annuleringen”, zegt Pierre Hermanns, hoofd van de tours.

Het bestuur overwoog de tour te verplaatsen naar september, maar om verschillende redenen was dat volgens Hermans geen optie. “We doorbreken de formule. De magie van de Boxmeer Tour is immers dat deze een dag na het einde van de Tour de France plaatsvindt.”

Vorig jaar ging ook het evenement op Boxmeer niet door. Dat was de eerste keer in 45 jaar. In 2019 werd de wedstrijd gewonnen door Mike Teunison van Jumbo-Visma.

Badminton: dood voormalig Olympisch kampioen Kido (36)

10.20 uur: De Indonesische badmintonspeler Marques Kido is op 36-jarige leeftijd overleden. Hij werd ziek tijdens het spelen van een spel in Jakarta. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, maar de hulp was tevergeefs.

READ  Een Indonesische man verkleedde zich als zijn vrouw na een positieve test en de stewardess greep in | In het buitenland

Kido won de gouden medaille in het herendubbel op de Olympische Spelen van 2008 in Peking met Hendra Setiawan. Het duo won ook de wereldtitel in 2007.

De doodsoorzaak is niet bekend gemaakt, maar volgens de Indonesische Badmintonvereniging had Kido last van hoge bloeddruk.

Voetbal: Paraguay versloeg Bolivia met 3-1 in Copa América

8.55 uur: Paraguay won zijn eerste Copa America-wedstrijd tegen Bolivia met 3-1. De ploeg stond met 0-1 achter na een vroege strafschop van Bolivia, die in de tiende minuut werd benut door Erwin Saavedra. Maar Paraguay herstelde zich door drie doelpunten te maken in de tweede helft.

De Bolivianen speelden al met tien man, nadat Jaume Cuellar voor rust met twee gele kaarten van het veld werd gestuurd. Paraguay domineerde de wedstrijd in de tweede helft met een doelpunt van Alejandro Romero Gamara in de 62e minuut en het doelpunt van Angel Romero drie minuten later. Angel Romero was in de 80e minuut weer trefzeker.

Basketbal: Hawks gebonden aan Philadelphia

07:47: Basketbalspelers van de Atlanta Hawks kwamen langszij in een best-of-seven-serie met de Philadelphia 76ers. Het team won zijn vierde wedstrijd in de halve finales van de Eastern Conference met 103-100 om de stand op 2-2 te brengen. Wedstrijd vijf op woensdag in Philadelphia.

Trae Young leverde een belangrijke bijdrage aan de winst van de Hawks. Hij scoorde 25 punten en 18 assists, een persoonlijk record. Bogdan Bogdanovic was ook in een staat van schittering met 22 punten. Tobias Harris was de topscorer van Team 76 met 20 punten.

READ  Elias Melkman adalah Olympian Yahudi Belanda pertama yang dibunuh

Voetbal: 41 gevallen van corona in de Copa America-voetbaldelegaties

07:31 uur: Het ministerie van Volksgezondheid in het gastland, Brazilië, maakte bekend dat 41 deelnemers aan de Copa America besmet zijn met het coronavirus. Het gaat om 31 spelers en leden van de deelnemende voetbaldelegaties en tien medewerkers van verschillende voor het evenement werkzame bedrijven bij wie vanaf zondag het longvirus is vastgesteld.

Het werd niet onthuld welke teams werden gebombardeerd. Maar eerder werd duidelijk dat leden van de Venezolaanse, Boliviaanse en Colombiaanse delegaties Covid-19 hadden. Venezuela heeft zaterdag 15 nieuwe spelers opgeroepen nadat tientallen leden van zijn delegatie positief waren getest op Corona, waaronder acht spelers. Een dag later verloor de ploeg met 3-0 in de openingswedstrijd tegen Brazilië.

De recente verwondingen van Corona zijn een klap voor Cuba, dat door alle partijen wordt bekritiseerd vanwege de gezondheidssituatie in Brazilië, het nieuwe gastland na de terugtrekking van Argentinië en Colombia. Brazilië is na de Verenigde Staten het land dat het zwaarst door de epidemie is getroffen.

Voetbal: Messi’s doelpunt zal Argentinië niet helpen Chili in te halen op Copa América

07:29 uur: Argentinië en Chili begonnen de Copa America met een gelijkspel. In de onderlinge ontmoeting in Rio de Janeiro was de stand 1-1. Lionel Messi scoorde voor de Argentijnen en Eduardo Vargas maakte later gelijk voor Chili.

Messi van Barcelona scoorde in de 33e minuut een schitterende vrije trap vanaf 25 meter. Maar dit doelpunt was niet genoeg om te winnen. Chili maakte in de tweede helft na 13 minuten gelijk via Vargas. En hij kopte de bal vanaf de counter nadat de Argentijnse doelman Emiliano Martinez de strafschop die Arturo Vidal scoorde tegen de lat raak schoot.

READ  Roosmarijn Wind membuat film dokumenter tentang 'Asian Hate'

Nieuwsbrief Telesport

Dagelijks het belangrijkste sportnieuws, uitslagen, analyses en interviews.

E-mailadres is niet geldig. Gelieve opnieuw in te vullen.

Lezen Hier Ons privacybeleid.