BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Milan van Eyewek in gesprek met SC Heerenveen |  sport

Milan van Eyewek in gesprek met SC Heerenveen | sport

ADO Den Haag heeft Milan van Euyck toestemming gegeven om in gesprek te gaan met SC Heerenveen. De 20-jarige rechtsback is voorstander van de huidige nummer 11-speler in de Eredivisie. De club uit Friesland deed ook een bod op ADO.
Dit bod bedraagt ​​een half miljoen euro en een groot percentage voor wederverkoop. ADO bestudeert het voorstel, maar vraagt ​​in principe 750.000 euro voor de talentvolle verdediger. Komende transferzomer is in ieder geval het moment voor de Haagse club om Van Weijk te verkopen. De vleugelverdediger heeft net na dit seizoen een contract voor één jaar.

Van Ewijk werd twee jaar geleden overgenomen van amateurclub Excelsior Maassluis en groeide daarna snel uit tot ADO. Dit seizoen kwam hij in alle competitieduels uit voor de Haagse ploeg. Hij scoorde zijn eerste doelpunt in het profvoetbal in een 2-2 gelijkspel thuis tegen Arizona. In die wedstrijd maakte hij ook een van zijn drie assists dit seizoen.

READ  Apa yang salah dengan suzuki saya pada hari sabtu di indonesia