BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Misschien besefte Hoekstra niet echt hoe belachelijk sommige regels waren

Op de dag dat schaatsster Wopke Hoekstra flirtte met Sven Kramer in Thialf, kwamen de lijnen hier thuis samen. Maar daarover straks meer.

Op zich was het mooi geweest als minister Wopke weer vanuit Liselot mocht skiën, om zo de boodschap te verspreiden dat de sport gezond is en dat iedereen het zou moeten doen.

Hij is de enige die vergeten is dat het verboden is om binnen te sporten. verboden wie? Ja, door zijn regering. Wie weet is hij verdwaald in zijn eigen bubbel. Misschien realiseerde hij zich niet echt hoe belachelijk sommige regels waren. In ieder geval bied ik mijn oprechte excuses aan.

Dan de lettertypen. De jongste zoon kwam rond dezelfde tijd als de “skate gate” thuis van de training met de mededeling dat de wedstrijd van het weekend tegen jongens onder de 18 van zijn club was afgelast. Zelf speelt hij in 015. Onder 15 versus 18? Ja, een getalenteerd team tegen een team van vrienden. We hebben het allemaal ontelbare keren gedaan. Deze vervanger won nipt na een stem tegen voetballen en geblinddoekte voetballen met de veters aan elkaar gebonden.

Maar het mocht niet, want wat gebeurde er? Een paar jongens onder de 18 zijn inmiddels 18, waarna ze volgens de regels niet meer in groepen mogen voetballen. het is een jskfit op het gras. Oh, dan onze beste raad. Er zijn meer Romeinen dan alle pausen in de vorige eeuw bij elkaar.

Ik lachte amper, toen ik een bericht las dat premier Rutte geen reden zag om de maatregelen te versoepelen. Mijn vrouw stopte snel haar vingers in haar oren. Ze wil het niet meer horen. Ze ontwikkelt een charmante afkeer van de overheid, die ik nog niet eerder ben tegengekomen, in haar zachte houding. Ze mag maandenlang niet als schoonheidsspecialiste werken en ziet de kosten stijgen, terwijl haar branche en talloze anderen denken dat ze veilig kan opereren. Helemaal geen gehoor. Ontdek.

READ  Gelar kehormatan dengan sentuhan Indonesia untuk guru pencak silat Derby Hajsma

Ik vertel mijn oudste zoon over een kennis van de universiteit die op één dag 10.000 calorieën at, vijf keer zoveel als gezond. Alleen, uit verveling, na een jaar zonder ook maar één fysieke lezing. Dit zijn de zonen van de universiteit, onze intellectuele toekomst. Ik dacht dat ik een surrealistische realityshow aan het opnemen was terwijl de lente in mijn hoofd stroomde. Weet je nog hoe politici anderhalve week geleden op de Elfstedentocht echoden dat als het bevroren was gebleven, het zo snel mogelijk had kunnen worden aangezet, terwijl mensen al in korte broek buiten liepen. om deze reden.

Het eindigde met een brief in de brievenbus van achttien jeugdorganisaties en sportbonden om jullie alsjeblieft weer op een normale manier te laten sporten. Dit is een steunbetuiging voor die oproep. We zullen voorzichtig zijn. Het seizoen is sowieso verpest, dus wij leiders met onze jongens gaan op de fiets naar de naburige dorpen. We nemen zo min mogelijk ouders mee. Kunnen ze thuis iets leuks doen?

Denk vanuit dit perspectief, indien nodig, aan uw ministers. Ze kunnen in de schaduw van een superschaatser slingeren zonder bang te hoeven zijn voor publieke verontwaardiging.