BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Netflix zal de slechtste serie ooit in juli uitbrengen, volgens IMDb

In juli is er een originele special te zien op Netflix. De serie is al te kijken in Azië en er is een slechte staat van dienst op IMDb.

Netflix is ​​de grootste streamingdienst ter wereld. Het wordt maandelijks geleverd met de nieuwste inhoud van alle streamingdiensten. Door de grote hoeveelheid zijn er regelmatig grote fouten. In juli komt er een serie die heel slecht zal scoren op IMDb, maar is dat ook terecht?

Racket Boys scoren 1.0

Juli komt eraan en dan komt Netflix eerlijk gezegd met een lijst van series en films die je in de maand kunt verwachten. Een naam viel ons meteen op: Racket Boys. Het met SBS gemaakte Koreaanse origineel van Netflix is ​​al te zien in Azië, maar komt nu ook naar Nederland. De serie werd echter belachelijk gemaakt IMDb. Het kreeg 1.0 na 22.000 stemmen op de filmsite, maar is dat terecht?

Racket Boys is een Koreaans sportdrama dat de levens van 16-jarige jongens en meisjes volgt. Leden van de badmintonclub van de school staan ​​voor verschillende uitdagingen. De serie wist goede recensies te scoren in Korea. De grote vraag is dus hoe een serie op Netflix zo laag kan komen.

boze reacties

Het is gemakkelijk om deze vraag te beantwoorden. De Netflix-serie veroorzaakt verontwaardiging onder Indonesiërs en deze groep heeft massaal zijn weg gevonden naar IMDb, waardoor de score verrassend zakt. Zelfs de Indonesiërs beschuldigen de Koreanen van racisme.

Maar waarom zijn ze boos? Het heeft allemaal te maken met nationale trots. Badminton is een van de grootste sporten van het land. In de vijfde aflevering van Racket Boys gaan de helden naar Indonesië om een ​​wedstrijd te spelen. De coaches en spelers waren boos omdat ze in slechte omstandigheden terecht waren gekomen. Tot overmaat van ramp wonnen de Koreanen ook de wedstrijd in de Netflix/SBS-serie.

Netflix combineert gemaskerde zangeres en eerste dates met bizarre resultaten

Als gevolg van de beelden werd er op IMDb gestemd over de serie, waardoor het 1.0. Daarnaast reageerde een groot aantal Indonesische kijkers woedend onder een bericht van de Koreaanse SBS. De radio heeft zich sindsdien verontschuldigd en gezegd dat het nooit de bedoeling was geweest om het land, zijn spelers en kijkers ten val te brengen. SBS zegt er in de toekomst meer aandacht aan te besteden.

Bekijk de serie op Netflix

Je kunt zelf controleren of de snaar echt slecht is, zoals de Indonesiërs beweren. De serie is vanaf 27 juli te zien op Netflix.

Reageer op het artikel:

Netflix zal de slechtste serie ooit in juli uitbrengen, volgens IMDb

READ  Bo Bendsneyder tidak cukup fit untuk TT Assen karena patah tulang selangka