BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Nieuw fitnesscentrum in Ramsdonksphere: 24 uur per dag fitnessen |  Oosterhout

Nieuw fitnesscentrum in Ramsdonksphere: 24 uur per dag fitnessen | Oosterhout

Ramsdonksphere – Ramsdonksvir krijgt een nieuwe sportschool in het centrum. Anytime Fitness is gevestigd in de Hoofdstraat, waar je op elk moment van de week kunt sporten.
Anytime Fitness is een keten met meer dan honderd vestigingen in Nederland en zelfs zo’n 5.000 locaties over de hele wereld. De sportschool komt op de plek waar jarenlang een schuur staat. Enige tijd geleden is deze vervallen schuur afgebroken en vervangen door een gloednieuw pand, dat nu grotendeels leeg staat.


citaat

We hebben stationaire machines en een “paarse vloer”, een ruimte waar mensen buikspieroefeningen kunnen doen. Er komen aparte kleedkamers en douches, zodat bezoekers meer privacy hebben

David Gerts, Anytime Fitness

“Bij Anytime Fitness kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week sporten”, zegt David Geerts (24). De manager zal ter plaatse zijn voor het franchisebedrijf. “We hebben geen vast personeel. Maar je kunt met een persoonlijke duim bij ons terecht, zodat de fitnessclub ook ‘s nachts te betreden is. Daar hebben we een goed beveiligingssysteem voor.”

Privacy

De ketting vult ongeveer 450 vierkante meter. We hebben vaste toestellen en een ‘paarse vloer’, een ruimte waar mensen buikspieroefeningen kunnen doen. Er komen aparte kleedkamers en douches, zodat bezoekers meer privacy hebben.”

De lessen van de grotere groep, zoals spinning, worden niet gegeven. Via apps en mentoring kunnen klanten trainingsschema’s invullen. Dit kan ook op momenten dat er geen personeel is. Je kunt een bericht op de app zetten en de volgende dag geeft een medewerker advies.”

READ  Parlemen Indonesia menyetujui pembangunan ibu kota baru: €28 miliar

Voeg een sportschool toe

Er zijn eigenlijk twee sportscholen in Ramsdonksvere. Arendse ligt in Haven en Sport- en Testcentrum Van Drunen aan de zuidkant van het dorp. “We hadden het gevoel dat er ruimte was voor een 24/7 club.” Er is ook zo’n site in Made.

Het is nog niet bekend wanneer Anytime Fitness in Ramsdonksvere zal openen. Er loopt een bezwaarprocedure, waardoor de openingsdatum onzeker is.