BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

NOS: Goed nieuws voor amateurvoetballers t/m 27 jaar, teamsporten zijn weer toegestaan

Mark Rutte en Hugo de Jong hebben goed nieuws voor amateurvoetballers, meldt de NOS. Volgens “The Hague Sources” kan het amateurvoetbal langzaam maar zeker weer worden opgestart.

Amateurcompetities werden medio oktober gesloten en zullen hoogstwaarschijnlijk niet worden hervat. Het lijkt er echter op dat de trainingen hervat kunnen worden. Teamsporten zijn weer toegestaan ​​voor jeugd en jeugd t/m 27 jaar wij Dinsdag, vooruitlopend op de persconferentie van Rutte en De Jonge dinsdagavond over het coronavirus.

De (gedeeltelijke) heropstart van het amateurvoetbal past bij de versoepelingsreeks die het kabinet wil doorvoeren. De avondklok blijft voorlopig van kracht – in ieder geval tot 15 maart – maar de zogenaamde contactberoepen kunnen volgens wij Het wordt opnieuw uitgevoerd. Kappers, maar ook pedicures, schoonheidsspecialisten en rijinstructeurs mogen weer aan het werk.

Minister-president Rutte en minister van Volksgezondheid De Jong organiseren dinsdag om 19.00 uur weer een persconferentie over het coronavirus.

video speler

Bekijk hier de beste voetbalvideo’s

Meer video’s

READ  Ruselarinar Alex (48 jaar) maakte een grote hit met de Indonesische talentenjacht met grappen en grappen