BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

NOS: Sportparaplu vraagt ​​vertrekkend kabinet om uitbreiding voor amateursporters

De Paraplusportorganisatie NOC*NSF heeft het kabinet gevraagd de amateursport en dus voetbalclubs tot 20.00 uur open te houden. Op dit moment zouden alle amateursportcomplexen om 17.00 uur leeg moeten zijn, wat niet past in de koepel.

In het zogenaamde “position paper”, dat in handen is van wijDe National Oil Corporation*NSF zegt het besluit van de vertrekkende regering niet te begrijpen. Door werk en school overdag is het voor mensen niet meer mogelijk om te sporten, aangezien dit meestal ‘s avonds wordt georganiseerd en niet meer is toegestaan.

“Miljoenen Nederlanders leggen hun activiteiten stil vanwege deze coronamaatregel”, staat in de brief. De Overkoepelende Sportorganisatie wil sporten indelen in de essentiële sectoren, zodat sporten tot 20.00 uur kan doorgaan. Dit initiatief wordt ondersteund door landelijke sportbonden, waaronder de KNVB.

Zo’n besluit levert geen virale problemen op, zegt Mark van den Toll, algemeen directeur van NOC*NSF. “Alle sportbonden en sportaanbieders hebben het afgelopen anderhalf jaar laten zien dat ze voor een veilige omgeving kunnen zorgen. Hierin is fors geïnvesteerd en werken we met strikte protocollen.”

video speler

Bekijk hier de beste voetbalvideo’s

Meer video’s

READ  Perth en Brisbane komen dicht bij de strijd tegen de Changing Delta