BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Bij deze Bossche sportschool doe je HIIT, Yoga en Pilates

Den Bosch lanceerde onlangs een toestel Nieuw sportconcept: ML City. In deze sportschool in het centrum van Den Bosch sport je in het donker, met neonverlichting en harde muziek. “Net als in de club zitten en uitgaan”, zegt Kathleen Van Grinswen, een van de oprichters.

ML City ligt op de hoek van de Gruyterpas. De ramen zijn volledig bedekt met stickers om de indoor gym te verduisteren en speciaal te maken. Binnen is het alsof je een ondergrondse bunker in Berlijn binnenstapt. De bekleding is zwak en fluorescerende neonlichten verlichten de club. “Dit is al een veel voorkomend fenomeen in Amsterdam. Nu is het de beurt aan decaan Bosch.”

Wil je deze categorieën volgen?

De nieuwe sportschool is dagelijks geopend vanaf 6.45 uur. Wil je de dag beginnen of eindigen met een pittige workout, dan ben je hier aan het juiste adres. werkgelegenheid rooster Staatsyoga, Pilates en ML Sweat. Dat laatste is een vorm van HIIT-training, waarbij je afwisselend drie stations: Runner (op de loopband van de Skillmill), Powerhouse (op de borst) en Floor (op de vloer). Skillmill is rond en begint pas te bewegen als jij beweegt. Je kunt deze loopband zo zwaar verstellen als je wilt, van snelle loopstappen tot extreme bergbeklimmingen.

Lees meer onder de foto’s>

Verbrand 1000 calorieën in ML Sweat

Bossche trainer Jonne biedt intense ML Sweat workouts in zijn nieuwe sportschool. John is de voorzitter van ML City en weet als geen ander hoe hij je kan motiveren om het maximale uit je les te halen. “Dit is een geheel nieuwe manier van sporten”, zegt Kathleen. “In één portie verbrand je duizend calorieën, tot 24 uur na een training. In 45 minuten geef je alles en train je kracht en cardio. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt en met een voldaan gevoel thuiskomt. Om je te motiveren meer nog, we doen het.” Uitdagingen In kleine groepjes tegen elkaar. De winnaars krijgen een kleine prijs.

READ  Opinie: "The Indies Diclonal Remembrance gaat over 'Connection and Judgment'

Pilates in yoga

Je kunt je intensieve HIIT training afwisselen met een yoga- of Pilatesles. Volgens trainer Margreet is Pilates een mind-body oefening, waarbij de nadruk ligt op de core buikspieren. Hierdoor komt je lichaam in balans. Ook zijn er wekelijks verschillende yogalessen van Instructeur Anouk.

Lees meer onder de foto>

Deelnemers in de 50+ categorie van ML Sweat. Foto: ML City

Coachen van Bosscheners boven de 50

ML City heeft ook een ML Zweetles voor inwoners van Den Bosch vanaf 50 jaar. Kathleen: “Deze les is minder intensief dan de gebruikelijke ML Sweat. Dit doen we niet een uitdaging Tegen elkaar, maar samen oefenen. Natuurlijk is leeftijd slechts een indicatie. Je waardeert voor jezelf de intensiteit die het beste bij je past.De les is in wezen een sociaal moment voor de deelnemers. Ontmoet je leeftijdsgenoten en doe actief mee.

Britney Spears binnen de jaren zeventig Muziek

Naast de reguliere lessen organiseert de sportclub ook thema-evenementen. Zo is de oefenruimte tijdens Halloween spookachtig aangekleed en draaide een live DJ goede muziek. De komende tijd staat er veel op de planning. Binnenkort is er een sportevenement met alleen muziek van Britney Spears en een evenement met muziek van De jaren zeventig en tachtigs. Binnenkort vier je met ons ook vrimibo op vrijdag na de training en op zaterdag hebben we ontbijt club Bij het ontbijt”, zegt Kathleen.

Probeer het zelf

Benieuwd naar dit nieuwe concept? Probeer het zelf! Voor 21 euro heb je al een weekpas waarmee je zeven dagen lang alle lessen kunt proberen. Twijfel je nog? Je kunt tot het einde van het jaar gratis deelnemen aan een proefles. Dus: sportkleding aan en gaan!

READ  TT van Assen's nieuwe datum op de voorlopige motorkalender: 27 juni | Andere sporten