BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Ramon Sommer en Reflex Bedrijfskling binnenkort onder één dak in Nijverdal | Hellindoorn

NIJVERDAL – Intersport Ramon Zomer en Reflex Bedrijfskleding vormen samen het centrale adres voor sportkleding en het bedrijf in Overijssel. In de nieuwe organisatie in Nijverdal verkopen circa 20 medewerkers bedrijfskleding en sportartikelen aan consumenten. In de toekomst zou dit in één nieuwe woning in Nijverdal moeten gebeuren.
Op dit moment van de bestaande sites

Volgens de partners ontstaat hierdoor een bijzondere mix van sport- en bedrijfskleding met een breed assortiment. Voorlopig blijven de huidige locaties van Intersport aan de Smidsweg en Reflex aan de Bedrijvenweg ongewijzigd. In de toekomst wordt het opgenomen in een pand in Nijverdal.

zwaargewicht een

Dit intensiveert de samenwerking tussen onder meer Ramon Sommer, voormalig profvoetballer van FC Twente en Heracles, en Reflex-managers Frank Tuelhar en Robin Ter-Head van Reflex Pedridgefskliding. “Vanaf nu zijn we één zwaargewicht met een uitzonderlijk complete set kleding”, zegt Twilhaar. “Bedrijven en verenigingen merken meteen de enorme impuls van de show, want alle sportmerken, waaronder Adidas en Nike, zijn aan onze collectie toegevoegd.”

verwijzen consumenten

Ramon Zomer: “Breedheid, gecombineerd met onze passie voor hard werken en resultaten, is de beslissende factor geweest om samen de toekomst in te gaan. We krijgen veel consumenten op de winkelvloer. Veel van onze klanten hebben een baan of ondernemer in de buurt We willen ze op Vertrouwd maken met de mogelijkheid om bedrijfskleding te kopen via ons gezamenlijke adres.”

READ  Vietnam mengakhiri kontraknya dengan pelatih Troussier setelah kalah dari Indonesia

Ramon Summer als uithangbord

Robbin ter Hedde: „Ramon heeft de afgelopen jaren via de Intersport-zaak laten zien dat hij meer kan dan goed verdedigen bij FC Twente en Heracles. Hij bouwde een sterke organisatie door offensief te denken. Ramon werd een banier buiten. Samen zullen we nieuwe bedrijven katalyseren en binden aan ons als partner in bedrijfs- en sportkleding.”

Reflex Bedrijfskleding werd vijf jaar geleden door Nijverdal uitgeroepen tot “Ondernemer van het Jaar 2015”.