BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Sporten met andere (zwangere) moeders in Breda

Foto: Mom in Balance

Bij Mom in Balance kun je tijdens en na de zwangerschap onder professionele begeleiding buiten sporten. Er zijn trainingen tijdens de zwangerschap, vanaf 6 weken na de geboorte en vanaf 6 maanden na de geboorte.

Dus voor ieder wat wils! Warm met andere (zwangere) moeders. En voldoet uiteraard volledig aan de laatste COVID19-maatregelen.

Functionele oefeningen voor het hele lichaam

Mom in Balance is een landelijk dekkend sportprogramma tijdens de zwangerschap (zwangerschapsoefening), een actief postpartum herstel (Back in Shape) voor moeders die meer energie willen ervaren en sterk willen blijven in de beginjaren van het moederschap (Mpower). Ontworpen in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten, zijn de oefeningen specifiek ontworpen voor een gezond en fit zwangere vrouwenlichaam. Er wordt ook rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten, zodat er verantwoord kan worden geoefend.

Mijn moeder is in balans bij Di Reggio

Bij Mom in Balance train je het hele jaar door buiten, naast gelijkgestemde vrouwen uit dezelfde levensfase in jouw buurt. U kunt training zien als een functionele oefening voor het hele lichaam, vooral voor zwangere, herstellende of lichaamsfitness. Er wordt extra aandacht besteed aan de sterke rug- en bekkenstabiliteit, het bewustzijn en het daaropvolgende herstel van de bekkenbodemspieren en door middel van diverse cardio-oefeningen wordt aan de conditie gewerkt.

In de regio kun je 6 dagen per week sporten in de vele parken en bossen van Etten-Leur, Breda, Oosterhout en Raamsdonksveer. Het is mogelijk om te wisselen tussen verschillende locaties, dus bijvoorbeeld de ene les in Etten-Leur in Schoenmakerspark en de andere les in Liesbos of Mastbos.

READ  Dit zijn de drie zwaarste Olympische zomersporten, volgens sportartsen

Uitbreiding Etten-Leur met start gratis training

Etten-Leur heeft momenteel cursussen op zondagochtend in Liesbos en maandagavond in het Schoenmakerspark. En vanaf mei zijn er ook donderdagavonden in het park. Daarom is er op donderdag 6 mei een gratis starttraining waar iedere (zwangere) moeder aan mee kan doen. De training start van 20.00 uur tot 21.00 uur bij Schoenmakerspark in Etten-Leur. Elke deelnemer ontvangt na afloop een goed ingepakt cadeauzakje. Deze tas met lekkers is gemaakt door verschillende ondernemers van onder meer het Van Bergenplein.

U kunt zich aanmelden voor deze gratis training via [email¬†protected] Via www.mominbalans.nl Met de kortingscode PRFEL (selecteer “Proefles”). Ben je op 6 mei verhinderd of wil je liever op een andere plek of dag sporten? Geen probleem, je kunt je via bovenstaande gegevens ook aanmelden voor andere dagen en locaties in Etten-Leur, Breda, Oosterhout en Raamsdonksveer.