BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Sven Blumel op weg naar MVV | sport

DOETINCHEM – De Graafschap-spits Sven Blummel (24) zal vrijwel zeker voor de rest van het seizoen worden gehuurd bij de MVV.
Blumel, die in het najaar van 2019 tot en met medio 2022 een contract tekende bij De Graafschap, is niet meegenomen in de plannen van trainer Mike Snowy.

Snoei zegt: “Sven wil spelen en dat lukt hier niet. We willen geen ongelukkige spelers. Zelf is hij het eens met de MVV en ik denk dat het wel geregeld zal worden.”

Platje

Eerder vertrok de Griekse spits Giannis Mystakides de Graafschap. Dus Prune wil nog steeds de aanvaller. Melvin Platje zou de komende maanden de superboeren uit het vuur kunnen helpen. Platje, die eerder bij Snoei werkte, speelt voor Bali United in Indonesië, maar door Corona is de concurrentie in het Aziatische land gestopt.

READ  Martin menyerahkan kemenangan kejuaraan MotoGP di babak final dan melihat peluang gelar semakin berkurang | Olahraga lain