BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Tim Versterking – VNO-NCW Midden

Tim van VNO-NCW Midden heeft versterking gekregen van twee nieuwe collega’s: Lieke Kruger en Wieneke Paulssen. Kami stellen ze graag aan je voor.

Seperti Kruger
Mijn naam adalah Lieke Kruger, ik ben 36 jaar en opgegroeid di het mooie Twente, Enschede. Daarna ben ik verhuisd naar Amsterdam. Hier heb ik enkele jaren gewoond Toen toch weer terug naar Enschede en vanuit Enschede naar de Achterhoek, Winterswijk. Hier woon ik samen bertemu mitra mijn Jesse Roerdinkholder en zoontje Lux Noé (7). We hebben een autoverhuur/verkoop bedrijf.

Ik heb Manajer Fasilitas, Administrasi Bisnis gestudeerd aan het Saxion te Deventer en vol op dit moment de studie Makelaardij, Taxatie en Vastgoed (ini adalah gekomen uit verveling in de eerste lock vorig jaar). In het verleden ben ik werkzaam geweest als directiessecretaresse bij een grote zorginstelling. Daarvoor een gecombineerde functie pemasaran, komunikasi, HRM dalam 10 jaar in de fashion waar ik verschillende functies heb gehad. Door mijn verhuizing naar de Achterhoek was mijn vorige baan niet meer haalbaar qua reistijd en bereikbare dienst.

Op 1 desember adalah mijn nieuwe utdaging semua proyeksekretaris bij VNO-NCW Midden gestart. Hier ben ik (deels) veranwoordelijk voor de Circulaire Innovatie Top 20 en de Techniekdagen. Het is een beetje een gekke en vreemde tijd om midden in een lockdown bij een nieuwe organisatie te starten, maar ook een uitdaging. Mijn doel is om beide events op rolletjes te laten verlopen en veel kennis op te doen zodat ik deze in kan zetten voor de volgende jaren die gaan komen bij VNO-NCW Midden!

READ  "Sepertinya Mission Impossible telah selesai tepat waktu."

Ik hoop dat ik jullie zo een klein beetje een beeld van mij hebben gekregen en hoop jullie eens te ontmoeten.

Wieneke Paulsen
Op 1 november 2021 ben ik als eventmanager aan de slag gegaan bij VNO-NCW Midden. Hiervoor heb ik 22 jaar met veel plezier

gewerkt bij het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs (CPO), onderdeel van de Radboud Universiteit. Mijn ervaring en energie zet ik nu in voor VNO-NCW Midden om samen meet het team events interessante bijeenkomsten bertemu meerwaarde te ontwikkelen. De focus ligt daarbij op verbinding, kennisvergroting, persoonlijke verhalen, innovatie en plezier. De online ‘Temui Presiden’-bijeenkomst van 26 januari as is daarvan al een goed voorbeeld.

Ik ben 46 jaar en woon di Nijmegen. Drie keer in de week ga ik naar de sportschool voor kracht- en conditietraining, ook tijdens de locks. Dit voorjaar heb ik me als doel gesteld om weer 5 kilometer hard te loopen onder 30 menit. Verder vind ik het heerlijk om te koken voor familie en vrienden. In mijn vakanties vind je me bij familie in Indonesia of op het strand van Curaçao.

Heb je ideeën of sugesti voor nieuwe bijeenkomsten dan nodig ik je graag uit om deze met mij te delen. Saya yakin saya akan bekerja pada tahun 2022 lebih baik dari sekarang!