BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Tokio 2020 | De vreemde uitsluiting van de Verenigde Staten vergroot de kansen van de Nederlandse lopers om de medailles te winnen niet

Het Nederlands Elftal, vergezeld door Jochem Daubert, Lake Claver, Lisan de Witt en Ramsey Angela, eindigde de race op de tweede plaats en daarmee een plaats in de finale. De tijd van 3.10.69 was ook een verbetering voor het Nederlandse record. In de laatste wedstrijd die zaterdag wordt gespeeld, zal leider Vicky Ball waarschijnlijk worden vergezeld.

Het is misschien niet eens een slecht idee om je best te doen, want wie weet, kan de Olympische glorie aanbreken. Bedankt natuurlijk voor hun optreden en niet vanwege een vreemde scene in de andere halve finales. We zien vaak dat wissels mislukken tijdens de estafette – dat hoort bij het spel – maar de Amerikanen lijken er op een zeer betreurenswaardige manier uit te zijn gekomen.

De meest voor de hand liggende fout is het laten vallen van de toverstok in plaats van de toverstok te overhandigen en soms worden de vervangingen buiten het aangewezen gebied gemaakt. Dat laatste overkwam lopers uit de Verenigde Staten. Er is een fout opgetreden tijdens de eerste wissel, waarbij Lynna Irby verkeerd werd opgesteld.

Tokio 2020

Tokio 2020 | Wit-Russische atleet Tsimanouskaya wil strijden onder Poolse vlag

19/08/2021 om 13:05

Irby zat op ongeveer tien meter afstand, vrij ver van de andere lopers. Dit zorgde ervoor dat haar collega Elijah Goodwin de toverstok te laat in de steek liet. Straf? diskwalificatie. Het doet er niet meer toe dat de Verenigde Staten de duidelijke winnaar is. De jury was koppig. Althans in het begin…

Protest

Dezelfde jury gaf haar door de Verenigde Staten de schuld van dit hele verhaal. Tegen de diskwalificatie werd geprotesteerd omdat Irby door een official naar het verkeerde startpunt was begeleid. Je zou kunnen zeggen dat Irby al weet waar hij staat. In de tweede ronde zagen Brazilië en Oekraïne er min of meer hetzelfde uit, maar beide atleten wisten zich ruim op tijd te positioneren.

READ  Trump verliest steun bij World Golf, ook: PGA Championship verplaatst | sport

Aangezien de Amerikaanse sprinter door een official naar de verkeerde plaats is verwezen – of in ieder geval verkeerd is geadresseerd – hoopt het team een ​​plaats in de finale over de groene tafel te kunnen forceren. Dat plan werkte. Als het strippen was gestopt, zou legende Alison Felix de kans zijn ontzegd om een ​​10e Olympische medaille te winnen.

Felix heeft de neiging om zich bij het team aan te sluiten in de finale. De finale staat zaterdagmiddag om 14:35 uur (Nederlandse tijd) op het programma met de Verenigde Staten “alleen” daar.

Waar kijk je naar?

De Olympische fakkel brandt. Alle sporten zijn live te volgen op zowel Eurosport als Discover+. Het Olympisch Basketbaltoernooi is exclusief te bekijken op Eurosport en discovery+. Een abonnement op Discover+ (inclusief toegang tot alle entertainment) kost € 5,99 per maand en € 29,99 tijdelijk per jaar, hier stream je elke sport en elke medaille die je tijdens de Olympische Spelen hebt gewonnen. Er is ook een dagelijks Medal Zone-uitwisselingsprogramma op Eurosport 1 en discovery+, zodat je geen van de evenementen hoeft te missen. Klik hier om een ​​abonnement te nemen.

Tokio 2020

Tokio 2020 | Zilveren medaille voor Poolse speerwerpenveilingen om hartchirurgie bij kinderen mogelijk te maken

18/08/2021 OM 09:32

Tokio 2020

Tokio 2020 | Franse marathonloper verdedigt zichzelf tegen vallen waterflessen

10/08/2021 om 09:45