BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Tokio 2020 | Win en verlies voor het Nederlandse badmintonduo

Robin Tafeling en Selena Piek begonnen sterk aan hun eerste duel in het badmintontoernooi tegen het Zuid-Koreaanse duo Yujung Chae en Seungjae Seo. Met 21-16 ging de eerste wedstrijd naar het Nederlandse duo, maar naarmate de wedstrijd vorderde domineerde het zesde Aziatische reekshoofd ter wereld het duel steeds meer (21-15 en 21-11).

Wereld Kampioenen

Tokio 2020

Tokio 2020 | Tranen barsten los in Indonesische damesdubbel na matchpoint in badminton

08/02/2021 om 08:30

Makkelijker wordt het voor Oranje niet in de tweede groepswedstrijd. Morgen wachten de Chinese wereldkampioen Zheng Siwei en Huang Yaqiong. Met alleen de eerste twee duo’s in de groep die zich kwalificeren voor de volgende ronde, lijkt dit een bijna onmogelijke taak voor Piek entabeling.

dubbele dames

Beck hoefde niet lang te wachten op een kans om de nederlaag recht te zetten. Met Cheryl Senen kwam ze zo’n acht uur later opnieuw het Canadese vrouwenduo Rachel Hunderrich en Kristen Tsai tegen. Dit keer waren de rollen omgedraaid. Senin en Beck overbrugden een vroege achterstand en wonnen vervolgens drie partijen (16-21, 21-14 en 21-15).

De deur gaat open voor de twee Nederlandse dames voor de volgende ronde. Ze kunnen het zich nu veroorloven om verslagen te worden door het machtige Japanse duo Wakana Nagahara en Mayu Matsumoto. Dan is het nodig om de Egyptische Doha Hani en Hadia Hosni te verslaan. Zij zijn de volgende deelnemers op maandag om 12:20 uur.

Waar kijk je naar?

De Olympische fakkel brandt. Alle sporten zijn live te volgen op zowel Eurosport als Discover+. Een abonnement op Discover+ (inclusief toegang tot alle entertainment) kost € 5,99 per maand en € 29,99 tijdelijk per jaar, hier stream je elke sport en elke gewonnen medaille tijdens de Olympische Spelen. Er is ook een dagelijkse Medal Zone-swap op Eurosport 1 en discovery+, zodat je geen van de evenementen hoeft te missen. Klik hier om een ​​abonnement te nemen.

Tokio 2020

Tokio 2020 | Kalju werd uitgeschakeld in een spannende wedstrijd

29/07/2021 om 11:15