BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

De 8 grootste fouten in De Slimste Mens

8.Wouter de Winther (2018)

Wouter de Winther, politiek correspondent van De Telegraaf, arriveerde in de laatste week van zomer 2018. Hij ondervond onderweg wat moeilijkheden, zei hij onlangs Humberto. Op een foto was een krultang te zien, maar De Winther herkende het apparaat helemaal niet. Hij dacht dat hij een fancy seksspeeltje stalkte!

7. Maxim Hartmann (2015)

Maxim Hartmann nam deel aan één aflevering in 2015 de slimste persoon. Het is duidelijk dat de presentator zijn dag niet doorbracht en met name zijn missie bij de show verpestte. Het kan gebeuren als u niet precies weet wat u wordt gevraagd. “De Pasbrough!”

Het artikel gaat verder na de aankondiging

Pas in de finale begon Maxim echt te schitteren. In een verloren positie begon hij plotseling een toespraak, daarover is het helemaal niet belangrijk de slimste persoon worden. “Zelfs als je niet de slimste bent, kun je nog steeds presteren op andere gebieden.”

Het was nogal een grote fout, hoewel hij waarschijnlijk toch niet kon winnen, maar het is grappig!

6. Philip Fredericks (2020)

de slimste persoon Het vraagt ​​veel kennis en improvisatie van de deelnemers en presentator. Iedereen heeft wel eens last van stroomuitval en dat geldt ook voor Philip Freix. Hij denkt Emma Wortlebur gouden raad te kunnen geven door te zeggen dat ze er zo snel mogelijk bij kan passen. Niemand is het daar natuurlijk mee eens: “Nee, want ze wisten toch te antwoorden!”

Zelfs de stoïcijnse Martin Van Rossem bespotte zijn collega: “Nou, dat is echt een goed advies!” Freriks onderschept het als een bestand “eerlijk” Hij gaat, maar niemand valt voor hem. eerlijk!

READ  Collectief over de grens tijdens lockdown: 'special need for fun'

5. Monica Josie (2020)

Vlogger Monica Geuze zorgde ervoor dat kijkers van de slimste persoon Ze was “hoog in hun prikkelbaarheid.” Wat moet een YouTube-gebruiker doen in dit fatsoenlijke programma? Geuze heeft al goed werk geleverd en meegewerkt aan drie afleveringen. Ze maakte echter een grote fout in haar carrière!

Monica leek te denken dat Hong Kong in het westen van de Verenigde Staten ligt, maar in feite begreep ze de vraag niet helemaal. In plaats van langs te komen, nam ik gewoon een wilde gok. Kijkers reageerden alsof er een wesp was gestoken!

Luister ook naar onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. ook om te luisteren spotify werkgelegenheid Apple-podcast.

4. Nejivi Ramirez, Robert de Hoog, Marc Marie Huygbrigets (2021)

In deze laatste aflevering hadden alle deelnemers een vreselijke dag. Robert de Hoog herkende India niet op de wereldkaart en dacht dat Indonesië het land van Canada was. Mark Marie vraagt ​​zich hardop af of Mabel de zus van prinses Beatrix is, en Njevi Ramirez denkt dat de politieke partij D66 in 1948 is opgericht (hint: het echte jaartal zit ergens in de naam van de partij verstopt!).

3- Caroline van der Plas (2021)

Zoals bij alle spellen en sporten, is er één belangrijke regel: de slimste persoon: Zodra het spel voorbij is. Politicus Caroline van der Plas overtrad deze regel toen ze bij Humberto klaagde over haar deelname. Ze was woedend omdat een gesprek waarin ze aan jurylid Martin Van Rossum uitlegde dat de D in “D-day” “beslissing” betekende, uit de show was verwijderd. “We leggen ons hoofd op het hakblok bij De Slimste Mens.” Ik dacht al dat Martin Van Rossum beschermd werd door het programma!

READ  Maluku marah atas undangan duta besar Indonesia untuk simposium di Museum Drents

Het was eigenlijk… het tegenovergestelde: de slimste persoon Ze besloot Caroline te beschermen omdat ze het helemaal mis had. De geallieerde landing in Normandië was helemaal geen “beslissingsdag”; Mensen vonden het later uit omdat het een zeer belangrijke dag was voor de geallieerden, die een tweede front in Europa openden. Caroline stond op de grond: Hey ‘Ik heb hem zelfs thuis gezocht.’.

Later ging Van der Plas door het stof, maar toen was het kwaad al geschied.

2. Tim de beste (2018)

Tim Dunn Besteins eerste woordjes in de slimste persoon Deze waren: “Ik haat games en ik ben er echt slecht mee.” Daarmee wilde hij de speldemo uitproberen: “Misschien is dat precies de reden waarom ik een keer mee moet doen aan een game?” Eh… ja, dat kan je doen.

Den Besten zat helemaal niet ontspannen in zijn stoel en dat werd nog erger toen Philip Freriks hem vroeg of hij ooit model was geweest. “Ja, dat heb ik ooit bij een schilder gedaan, maar hij bleek helemaal geen schilder te zijn. Dat was mijn eerste ‘ik ook’.”

De rest van de uitzending leek hij willekeurige woorden te schreeuwen en nerveus te lachen. Soms is je eerste intuïtie (“Ik haat games!”) de juiste reactie.

1. Piet Philly (2018)

Zanger/rapper Pete Felly staat sinds 2018 bekend als slechtste kandidaat de slimste persoon. De artiest was volledig uit het spel en veroorzaakte zelfs een kleine crisis in de spelregels. Hij verloor al alle seconden voor de laatste ronde en daarom kregen alle deelnemers die avond 30 seconden!

READ  “Peserta kontes Miss Universe Indonesia harus berdiri topless dengan kaki terbuka untuk scan tubuh” | Menampilkan

Pete nam de spelshow niet serieus en dat zorgde ervoor dat hij online veel kritiek kreeg. Hij gebruikte zijn begiftigingswoord van tijd tot tijd “de vloek!”Dit maakte het een van de grappigste momenten ter wereld de slimste persoon Begin!

De slimste man – de laatste week

Deze week zullen de meest succesvolle kandidaten uit de vorige rondes het in de laatste week tegen elkaar opnemen. Op donderdag 26 augustus zie je de halve finales, en op vrijdag 27 augustus zien we eindelijk wie er gekroond wordt. de slimste persoon Vanaf de zomer editie 2021! zie je de slimste persoon Elke werkdag op NPO2, vanaf 20:40.