BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Top vijf online sportgames op dit moment | NL Home

Door lockdown maatregelen kan er helaas niet binnen gesport worden, maar gelukkig geldt dit niet voor online sporten. Je kunt het vanaf de bank spelen. Het zal je conditie niet verbeteren, maar het is een leuke oefening voor je behendigheid en coördinatie. Om je wegwijs te maken in de wereld van digitale sporten hebben we een overzicht gemaakt van de leukste online sporten.
3D-pijlen
Toen Raymond Van Barneveld in 1998 de Embassy Final won door Richie Burnett te verslaan, werd darten meteen erg populair bij het grote publiek. Maar je kunt natuurlijk ook online darten! In het populaire dartspel 501 waan je je in de Lakeside Country Club.

3D Darts is een online dartspel dat op onze website gespeeld kan worden. © m

8-ball pool
Biljart kwam uit Amerika. Overal in Nederland is wel een snookercentrum waar je kunt poolen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de online versie zo populair is geworden. Maar hoe werkt het spel eigenlijk? We noemen de nummers 1 tot en met 7 de hele ballen (solids), de nummers 9 tot en met 15 zijn de halve ballen (strepen) en de zwarte bal is de achtste bal. Beide spelers kiezen effen of strepen en spelen ze vervolgens in de zakken. Ten slotte wordt de zwarte bal weggegooid. Wil je zelf proberen hoe je 8 ball away speelt? Speel dan hier 8 ball pool classic.

8-Ball Pool Biljart is een online biljartspel dat op onze website gespeeld kan worden.
8-Ball Pool Biljart is een online biljartspel dat op onze website gespeeld kan worden. © m

3D Basketbal
Velen beschouwen LeBron James als de legendarische basketballer, maar Michael Jordan komt op een goede tweede plaats. Deze heren maakten ophef in Madison Square Garden in New York. Wil jij ook online een knock-out maken? Speel dan nu basketball 3d en blijf scoren.

READ  Avondsluiting treft amateursport zwaar: ``Het lijkt een eindeloze weg'

3D Basketball is een online basketbalspel dat op onze website kan worden gespeeld.
3D Basketball is een online basketbalspel dat op onze website kan worden gespeeld. © m

3D vrije trap
Vrije trappen nemen in het voetbal is een specialiteit. Ronald Koeman won met Barcelona in 1992 de Europacup 1 met Barcelona. In het volgende EK zullen er ongetwijfeld weer mooie vrije trappen zijn. Wil je ervaren hoe het is om een ​​geweldig doelpunt te maken? Speel dan een 3D vrije trap en waan jezelf als de kampioen van je team.

3D Free Kick is een online vrije trap spel dat gespeeld kan worden op onze website.
3D Free Kick is een online vrije trap spel dat gespeeld kan worden op onze website. © m

Wereldtour boogschieten
Boogschieten maakt al sinds de oudheid deel uit van de Olympische Spelen, net als deze zomer in Tokio. Boogschieten is in feite een focussport, waarbij hand-oogcoördinatie een belangrijk onderdeel is van het raken van een doel. Probeer zelf online boogschieten in Archery Wold Tour en zie hoe dit spel je coördinatie verbetert.

Archery World Tour is een online boogschietspel dat op onze website kan worden gespeeld.
Archery World Tour is een online boogschietspel dat op onze website kan worden gespeeld. © m