BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Uitzendbureau voor thuiswerk legt een gat in de markt bloot: ‘zelfs de reacties uit Indonesië’

Thuiswerken is ideaal. Je bent flexibeler, je drinkt je eigen koffie en je bent in een mum van tijd op “kantoor”. Huiswerk Corporation Foundation Het is een platform om vanuit huis te werken. “Het is een gat in de markt”, zeggen de oprichters Emil Verbeek, 27, en Edo Laddagh, 31.

Toen het Coronavirus zich verspreidde, begonnen Email en Ido vanuit huis te werken. Tijdens Skype-sessies spraken we regelmatig over Corona en de gevolgen daarvan voor het bedrijfsleven. We voelden dat thuiswerken een belangrijk onderdeel van de samenleving zou worden. En we waren niet op de hoogte van een wervingsbureau dat echt gefocust was op thuiswerken. Toen zijn we begonnen met Thuiswerkcompany. “

Meer huiswerk nodig

Er was een grote behoefte om vanuit huis te werken. “Meteen kwamen er veel reacties. Uit Nederland, maar ook uit Suriname, Indonesië en België”, vertelt Emil. “We hebben inmiddels meer dan 10.000 aanmeldingen ontvangen van werkzoekenden.”

Uitzendbureau om vanuit huis te werken

Stichting Thuiswerkcompany is een wervingsbureau / makelaar. Het platform biedt een breed scala aan (voornamelijk vacatures aan huis, zoals administratief werk en inpakwerk. Als werkzoekende wil je weten waar je bent. “Daarom nemen we binnen enkele dagen na inschrijving contact met je op. Aanmelden Over de hele site. “

Makkelijk voor werkgevers en werknemers

Bent u een bedrijfseigenaar? Edo en Emiel matchen u graag met uw nieuwe medewerker. “We richten ons voornamelijk op middelgrote en kleine bedrijven. We bemiddelen ook tussen werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt en bedrijven.”

Stichting Thuiswerkcompany neemt u al het werk uit handen: van de (gratis) vacature tot de eerste week keuring en evaluatie van de betreffende sollicitant. U betaalt pas als u een nieuwe medewerker heeft. “Veel bedrijven besteden heel weinig aan werving en selectie. Daar houden we rekening mee. We vragen een vast bedrag en niet een percentage van het salaris dat verdiend moet worden”, legt Email uit.

READ  Siapa Volodymyr Zelensky, Presiden Ukraina?

Investeren in de samenleving

Met het geld dat de stichting ontvangt, financieren de ondernemers aan armoede gerelateerde sociale activiteiten. Denk aan omscholing van werkzoekenden en donaties aan voedselbanken en schuldhulpverlening. “Op die manier kunnen we iets terugdoen voor de samenleving en investeren in de toekomst.”

Ondernemers hebben ook nieuwe plannen. In de toekomst gaan ze websites maken voor andere sectoren zoals logistiek, catering, productie, utiliteit, schoonmaak en techniek.