BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

US Open | Medvedev overtuigend naar tweede finale US Open

De wedstrijd duurde even, maar bij 3-3 raakte de Rus het tweede reekshoofd genadeloos. De Canadees is verliefd geworden en heeft nooit meer problemen gehad met zijn servicegames.

In de tweede set leek de wedstrijd 3-2 te worden. Na een lang gevecht brak Auger-Aliassim Medvedev en het leek erop dat de Canadees op weg was naar een groepswinst. De Russen dachten er echter anders over. Auger-Aliassime brak twee keer op rij en won 13 van zijn laatste 15 punten in de tweede set.

Tennis

tennis | Djokovic steunt de annulering door de WTA van de toernooien in China

12/03/2021 OM 10:46

Het bleek de genadeslag voor de Canadees. De koker was leeg en in de derde set was het makkelijk voor de finalist van 2019. Hij gunde de verslagen Canadees alleen nog maar een partij en kon dus zondag strijden tegen Novak Djokovic of de Duitser Alexander Zverev, die vanavond van 01:00 tot de halve finale spelen, de andere.

Daarna gaf hij aan uit te kijken naar de finale, de Rus gaf ook aan uit te kijken naar nog een halve finale wedstrijd tussen Novak Djokovic en Alexander Zverev.

US Open | Medvedev: Ik ben erg opgewonden om de andere halve finale wedstrijd te zien

Australian Open

Djokovic in goede vorm om meer Grand Slams te winnen – Nadal op recordjacht

02/12/2021 om 16:39

Tennis

tennis | De WTA heeft alle toernooien in China geannuleerd vanwege onzekerheid over de situatie van Ping

02/12/2021 OM 10:08