BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Utrecht tekent bij de Indonesisch talentvolle Bagus Kahfi

Utrecht tekent bij de Indonesisch talentvolle Bagus Kahfi

Foto: FCU

Club Utrecht nam de diensten over van de Indonesische talentvolle Bagus Kahfi. De 19-jarige aanvaller komt meteen over van PS Barito Putera en begint bij Dom City als dealer bij de keuze van Under 18. Al-Qahfee tekende een contract in Utrecht tot medio 2022, met de optie om de samenwerking met nog eens twee te verlengen. jaren.

Al-Qahfi speelde voor verschillende clubs in Indonesië en maakte deel uit van het eerste team van Pareto Butera. In het record van de in de Javaanse stad Magelang geboren spits staan ​​onder meer essentiële jeugdinternationale wedstrijden. In 15 wedstrijden met Indonesië onder de 16 jaar scoorde de nieuwe Utrechtse clubspeler 16 doelpunten en in 5 wedstrijden met het U-19 nationale team scoorde de spits 4 doelpunten.
Als topspeler zegt trainer Jordi Zuidam: “Bagus is een creatieve en technisch vaardige speler met goed dribbelen.” Hij heeft in de clubverband en bij de nationale jeugdteams van Indonesië bewezen dat hij kan scoren. Voor Bagus is de verhuizing van Indonesië naar Europa een grote stap. Daarom zullen we hem de komende periode laten wennen aan ons Under-18 team. Daar kan hij zich aanpassen en integreren in ons programma. We zullen er alles aan doen om Bagus samen met ons te ontwikkelen en de kansen daarin zien. “

READ  De 8 grootste fouten in De Slimste Mens