BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Zevinardir Jan Lamers vertrekt naar Indonesië |  sport

Zevinardir Jan Lamers vertrekt naar Indonesië | sport

Zevinar – voetballer Zevenaar Jan Lamers (23) zal de komende twee jaar voetballen voor het Indonesische Bosamania Borneo.
Lammers speelde de afgelopen anderhalf jaar voor RKC en Wawic in de Eerste Klasse. Daarvoor speelde Zevenaarder jarenlang bij De Graafschap. Eerst in de jeugdopleiding en later 41 competitieduels in het eerste elftal.

“Deze kans kwam volkomen onverwacht”, zegt Lammers. “Ik heb een goede tijd gehad bij RKC en hoefde nooit weg. Maar mijn zaakwaarnemer Robert Postma kwam met deze club. Ik heb er lang over nagedacht en heb ook met Welgan gesproken. speelt met PSM Makassar, redacteur.) Ik besloot dat te doen, omdat het voelt als een groot avontuur. “

Lamers reist vrijdag af naar Indonesië. Bij de eilandclub van Borneo, die op het hoogste niveau speelt, begint volgende week met trainen. ,, Het zou een hele lange voorbereiding worden, want de competitie begint pas eind april. Dan heb ik in ieder geval tijd om te acclimatiseren. “

Het niveau in Indonesië, zegt Lamars, kan niet worden onderschat. “Welgan Pluim vertelde me dat er goede voetballers zijn, bijvoorbeeld uit Brazilië. Je zet daar niet iedereen aan de kant.”

READ  Pria bola tangan tidak ingin melewatkan kesempatan pertandingan tambahan di Kejuaraan Eropa | olahraga lainnya