BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Tokio 2020 |  Vijfde Corona-zaak binnen TeamNL weer met de roeiploeg

Tokio 2020 | Vijfde Corona-zaak binnen TeamNL weer met de roeiploeg

“Het verlies van de coach heeft op dit moment geen effect”, zegt Verdonkshott tegen de krant. “Mijn vertrouwen in mijn staf en de atleten is eindeloos. Ze zullen dit werk afmaken.” wij. “Ons programma zit goed in elkaar en we weten van elkaar wat we kunnen en moeten doen.”

Atleten en andere medewerkers die in “nauw contact” stonden met Ferdonkechot mogen doorgaan op de Olympische Spelen, maar onder streng toezicht. Zo zijn er aparte hotelkamers ingericht voor deze gevallen en moeten coronatesten natuurlijk negatieve resultaten laten zien.

Ook Chef de Mission Peter van den Hoogenband reageerde op het nieuws.

Tokio 2020

Roeien – Tokyo 2020 – Olympische Spelen

30-07-2021 OM 13:12

“Natuurlijk zijn we teleurgesteld, maar de afgelopen dagen heb ik alleen atleten en staf gezien die vastbesloten zijn om hun geweldige doel te blijven bereiken”

“Hij stopt zijn eigen gevoelens, hij had een plan en hij weet dat zijn atleet in goede handen is.”

Eerdere coronagevallen

Surfplankster Candy Jacobs, Taekwondoka Reshmi Ojeng, roeier Finn Florin en een ander lid van het roeiteam zijn al gediagnosticeerd met het coronavirus.

Waar kijk je naar?

De Olympische fakkel brandt. Alle sporten zijn live te volgen op zowel Eurosport als Discover+. Een abonnement op Discover+ (inclusief toegang tot al het entertainment) kost € 5,99 per maand en tijdelijk € 29,99 per jaar, hier stream je elke sport en elke medaille die je tijdens de Olympische Spelen hebt gewonnen. Er is ook een dagelijks Medal Zone-uitwisselingsprogramma op Eurosport 1 en discovery+, zodat je geen van de evenementen hoeft te missen. Klik Hier om een ​​abonnement te krijgen.

Tokio 2020

mannen epiloog 4 zonder

30-07-2021 OM 09:14