BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Dirksen, Jenny en van der Geep doen een dagelijkse talkshow

Wilfried Jenny, Johan Derricksen en Rene van der Jeep.foto van ANP Kippa

De drie kampioenen, wiens contract na dit televisieseizoen afloopt, delen tot 2024. Daarmee is John de Mol nog twee jaar verzekerd van de diensten van het trio. Dirksen had al aangegeven te willen stoppen met de voetbaltalkshow.

Triple VI was afgelopen zomer te zien op SBS6 in de talkshow van De Oranjezomer. Hiermee werden ongeveer 800.000 kijkers per dag bereikt, een cijfer waarvoor de vlag werd gehesen bij de Talpa Chiefs, die inmiddels wedden op een dagelijkse talkshow.

Eerder zei Dirksen dat hij zijn “televisiepensioen” zou uitstellen als er een dagelijkse show zou zijn waar het voetbal niet centraal stond. Jenny en van der Gijb vonden het eerst niet leuk. Jenny koesterde zijn radioshow en Van der Gijp vond vijf avonden teveel. John de Mol ging ze voor het blok zetten. Er staat: “Drie van jullie zullen dit dagelijkse programma doen of de stekker wordt eruit getrokken.”

Er moet nog veel gebeuren voordat de show echt wordt: het definiëren van de studio, het samenstellen van de redactie, het bedenken van de naam. Bovendien maakt de situatie duidelijk dat het trio live tegenover de voetbaluitzending (European League) in Veronica zal staan.

READ  Pemain futsal Kroasia membangkitkan Kejuaraan Bangsa-Bangsa Eropa dan mencetak skor setelah bekerja dengan baik | olahraga lainnya