BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Dit zijn de genomineerden voor de Women of the Year Award 2021

Dit zijn de genomineerden voor de Women of the Year Award 2021

In november is het weer zover: Harper’s Bazaar reikt de Woman of the Year award uit en je kunt stemmen op de genomineerden. Van Sivan Hasan tot Katja Herbers, van Roxanne van Eberen tot Neely Kroes: wie moet volgens jou de Publieksprijs winnen? Ontdek onderstaande kandidaten in willekeurige volgorde.

Breng hier je stem uit voor de Publieksprijs

Aankondiging – lees hieronder meer

1

Roxanne Van Eberen

Roxanne van Eberen is advocaat, schrijfster en moeder van drie. haar eerste roman, vloer schuim, Hij won voor het eerst de Heiban Award en r hog Nest, haar roman over twee joodse zussen die onderduiken in Villa Gooische, staat altijd bovenaan de bestsellerlijst. Dit jaar was er De Genocidefax, Een artikel in de Ultra-Recente Boekenweek waarin Roxanne van Eberen wederom in grove taal deze vraag aan ons stelt: Wat doe jij als het erop aankomt?

2

Helen Hendriks

Carrière maken in een door mannen gedomineerde wereld: ga ervoor. Presentatrice, verslaggever en voormalig hockeyster Helen Hendricks scoort (letterlijk) onder het geweld van het mannenvoetbal, mede door haar kennis, charme en het feit dat ze zich nooit voor de gek laat houden. In de zomer introduceerde ze Oranjezomer in plaats van Wilfred Genee, die hoog scoorde op de kijklijst. We houden ons aan elk woord van Helen.

3

Sivan Hassan |

Sivan Hasan won dit jaar twee keer goud en brons op de Olympische Spelen van Tokio. Ze liep zelfs drie afstanden in de “moeder van alle sporten” was ongekend en getuigde van haar grote vertrouwen in zichzelf. Dat ze na haar val in de serie op 1500 meter hoogte viel en nog steeds zegevierde, verbaasde de wereld. Sivan Hassan, die Ethiopië moest ontvluchten, is het bewijs dat prestaties niet moeten worden aangepast aan waar je vandaan komt, maar je moet talent en mentaliteit zien als de “sleutel”.

4

Nellie Cross

De carrière van Nellie Kroes begon in de jaren zestig, toen vrouwen in leidinggevende posities nog een uitzondering waren. Ze had een politieke carrière, waaronder een functie van minister, voordat ze het bedrijfsleven inging. In 2004 werd ze Europees Commissaris voor Mededinging, omdat EU-voorzitter Barroso van mening was dat minstens een derde van de commissie vrouwen zou moeten zijn. ‘Ik ben er trots op geciteerd te worden,’ antwoordde Cross. Neelie Kroes wordt dit jaar 80 en blijft zich inzetten voor vrouwenrechten en diversiteit en moedigt groots dromen aan, en is al 60 jaar een rolmodel voor anderen.

READ  Rebuan Bellary Indonesia Loire Negeri Pakal Ekuti Marathon City Pertama di Yogyakarta

5

Nicole Unicol

Curator en galeriehouder Nicole Unicol reist voor haar werk door heel Europa. Via haar bedrijf Uniquole weet ze elke stad als uniek Dutch design op de kaart te zetten. haar specialiteit? Eigentijds design en grafisch uit de gouden eeuw. Nicole is ook de oprichter en curator van “Masterly – The Dutch Pavilion”, dat elk jaar te zien is tijdens de internationale designbeurs Salone del Mobile in Milaan. In september van dit jaar vierde Masterly zijn vijfde verjaardag en werd het evenement ingehuldigd door de Nederlandse ambassadeur in Italië in aanwezigheid van vele smaakmakers uit de wereld van cultuur en design.

6

Katja Herbers

Actrice Katia Herbers is een rijzende ster in Amerika. Met haar rollen in de populaire series Westworld, The Leftovers, Manhattan en Evil is ze een veelgeprezen actrice. In juni van dit jaar verscheen ze in een grote Amerikaanse talkshow – The Late Show with Stephen Colbert – om te praten over haar serie Evil, waarin ze de hoofdrol speelt, waarvan ze het derde seizoen dit najaar in New York zal opnemen. Een hoofdrol in een serie van deze omvang is al een hele prestatie, net als een Amerikaanse talkshow waarin weinig Nederlanders hem zijn voorgegaan. We kunnen niet wachten om de komende jaren meer van Katja te zien!

7

Simone Biles

Simone Biles maakte een overweldigende indruk tijdens de Olympische Spelen in Tokio. Dit keer niet vanwege haar turntalent, maar vanwege haar besluit om zich terug te trekken uit het toernooi vanwege mentale problemen. Simone Biles gaf toe dat de weg naar de Spelen lang was en dat ze last had van overmatige stress, een beweging die de weg vrijmaakte voor andere gymnasten om hun mentale gezondheid op de eerste plaats te zetten.

8

Iris van den Indy

Focus op groei terwijl de culturele sector lijdt onder een pandemie: dat is precies wat Iris van den Ende van MediaLane heeft gedaan. De nieuwe musical, “Diana & Zonen”, ging in september in première en “Come from Away”, dat draait om de aanslagen van 9/11, zal binnenkort ook worden uitgebracht. Terwijl haar bedrijf uitbreidde naar Duitsland en moeder werd, liet Iris van den Ende vooral zien wat cultuur werkelijk is: voor perspectief, hoop en afleiding.

READ  Belanda mengembalikan karya seni yang dijarah ke Sri Lanka dan Indonesia | Buku dan budaya

9

Davina Michel

Sinds de cover van Pink Hoe zit het met onsDe liedjes van Davina Michelle zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitparade. Dit jaar maakte je een geweldige indruk op ‘s werelds eerste evenement tijdens COVID: het Eurovisie Songfestival. Ook bezorgde ze het publiek kippenvel toen ze het Nederlandse volkslied afleverde tijdens de Grand Prix in Zandvoort. Geen loon, net als andere artiesten. Davina stelde als voorwaarde dat ze alleen zou optreden als andere artiesten werden betaald. De organisatie stemde toe en Davina zong de sterren uit de lucht.

10

Paula van der Ost

Dit jaar ging het grootste en kleinste project van Paula van der Ost van start. haar film van strijd schildt Waarschijnlijk de beste Nederlandse oorlogsfilm ooit. Maar Paula van der Ost maakte ook een kleiner meesterwerk: ze schreef en regisseerde de film op basis van haar voorkeuren en bedenkingen. liefde in een flesOver liefde in tijden van quarantaine.

11

Sarah Issaoun

Sarah Esson was een van de astronomen die hielpen bij het vastleggen van het eerste beeld van een zwart gat: het grootste astronomische oriëntatiepunt in lichtjaren! ze was binnen New Yorkse tijden Geplaatst in Astrofysisch tijdschrift. Momenteel werkt ze aan haar doctoraat in de astrofysica aan de Radboud Universiteit. Een lang gekoesterde droom, want als kind las Sarah al stapels (kinder)boeken vol astrologische informatie.

12

Valerie Mason Delmotte

Valerie Mason-Delmott is een oude klimatoloog en invloedrijke klimatoloog. Ze is sinds 2015 een veelgeprezen covoorzitter van het Intergouvernementeel Panel over klimaatverandering (IPCC) van de Verenigde Naties en was de hoofdauteur van eerdere rapporten. Onlangs, onder haar leiding, laat het zesde rapport geen ruimte voor twijfel: klimaatverandering is ongekend en het is vrij duidelijk dat de opwarming van de aarde door mensen wordt veroorzaakt.

READ  Nieuwe sporten inademen dankzij Etten-Leur's "Experimentele Lessen Project" | Etten-Leur

13

Paulette Van Omen

Paulette van Uomen leidde jarenlang de klimaatagenda bij DSM, werkte eerder bij EY als duurzaamheidsadviseur van voormalig premier Balkenende en werd recentelijk directeur Gezondheid en Duurzaamheid bij Ahold Delhaize Europa & Indonesië. [Paulette van Ommen is dus wat je noemt een echte koploper als het gaat om duurzaamheid.] Ze helpt graag: van startende sociaal ondernemers tot CEO’s van grote bedrijven en van NGO’s tot aanjagers van creatieve campagnes. Het geeft anderen het vertrouwen om de lange weg naar het verduurzamen van de industrie – of het nu de voedings- of mode-industrie is – te beginnen of te versnellen!

14

koraal minisma

Marjan Minesma is milieuactivist en directeur van Stichting Urgenda. Met Urgenda won Marjan Minnesma een rechtszaak tegen de staat om de uitstoot van kooldioxide in Nederland te verminderen. Historische overwinning, en tot op de dag van vandaag spelen Marjan Minnesma en Urgenda een sleutelrol in het tegengaan van klimaatverandering door tegen de overheid te strijden en grote bedrijven als Shell te vervuilen.

15e

Charlene de Carvalho Heineken

Charlene de Carvalho-Heineken staat aan het hoofd van het grootste biermerk van Nederland. Haar bedrijf sponsorde deze zomer de Formule 1 in Zandvoort: voor veel mensen het belangrijkste evenement van het jaar. Met deze deal zette het 150-jarige familiebedrijf Heineken, maar ook de evenementenorganisator en een van ‘s werelds grootste race-iconen – Max Verstappen – 2021 in een turbulente periode op de kaart. nationaal en internationaal. Natuurlijk kijken we met grote bewondering naar deze leider, die Heineken internationaal heeft kunnen blijven groeien (300 merken, actief in 190 landen, 85.000 medewerkers), die er binnen het bedrijf duidelijk voor kiest om vrouwelijk leiderschap te stimuleren en te verduurzamen. haar bedrijf. Ze heeft trouwens zelf heel veel controle over de manier waarop ze zich persoonlijk presenteert.

Deze inhoud is gemaakt en onderhouden door een derde partij en wordt op deze pagina geïmporteerd om gebruikers te helpen hun e-mailadres te verstrekken. Mogelijk vindt u meer informatie over deze en soortgelijke inhoud op piano.io

Aankondiging – lees hieronder meer