BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Ernstige gevolgen voor het Coronavirus-toerisme: “Bali en …

Ze zien eruit als foto’s van na een aanslag, maar dit is niets anders dan realiteit. Deze foto’s laten zien hoe slecht de reisindustrie kan zijn op het vakantie-eiland Bali, dat nog steeds gesloten is voor internationale toeristen. Bali is het afgelopen decennium enorm in populariteit gegroeid en is de “place to go” geworden voor toeristen die met een lager budget willen reizen en op zoek zijn naar avontuur. Een perfecte tegenhanger van duurdere eilanden zoals de Bahama’s en de Malediven.

De Australiër Jack Ahearn, die foto’s maakte van het verlaten hotel in Kuta, maakt zich zorgen over de situatie op het eiland: “Deze video toont slechts een van de vele hotels die nu verlaten en verwaarloosd zijn zonder dat er toeristen aanwezig zijn, het is triest”, schreef Ahearn onder zijn video. Op Facebook. “Elke week zijn er steeds meer borden met” te koop “en” te huur “, evenals steeds meer bedrijven die de handdoek in de ring werpen en niet kunnen leven zonder de inkomsten uit toerisme.” Zei de Australiër die op het eiland woont. ‘De video’s en foto’s die ze plaatste, laten niet eens het volledige beeld zien van hoe verlaten ze hier was. De enige keer dat ze ervoer dat ze het echt’ druk ‘had, was toen ze eten aan het uitdelen waren, en toen stonden de families in rijen van honderd.

Foto: Reuters

De Australische badplaats Kuta wordt beschreven als het Balinese “Mekka voor toeristen”, vol met bars, hotels en toeristische voorzieningen. De populaire badplaats levert in het hoogseizoen ongeveer $ 19 tot $ 38 miljoen op. Dit jaar, tijdens het hoogseizoen, van januari tot juni, verdienden ze slechts een half miljoen dollar. De internationale grens van Indonesië blijft gesloten, maar het binnenlands toerisme is op 31 juli heropend. De gouverneur van Bali heeft gezegd dat ze voor eind 2020 zeker niet hun deuren zullen heropenen voor internationale toeristen.

READ  Peter adalah penggemar MXGP yang bahkan pembalap motorcross pun mengenalnya

Het stel verheugt zich op een romantische vakantie, maar ze staan ​​voor een echte nachtmerrie: “Dit is pure horror.”

Toeristen verkennen het verlaten hotel dat Bali ‘het spookpaleis’ noemt