BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Galeriehouder Bergse haalt Indonesische kunst naar Bergen op Zoom

Je vindt de Lukisan Gallery verscholen achter het historische gebouw Het Wapen van France aan de Moeregrebstraat. Galeriehouder Sundar Salem uit Bergen op Zoom richt zich op Indonesische en Zuidoost-Aziatische kunst en geeft creatieve ideeën een podium.

Op de plek waar de Lukisan Gallery was gevestigd, werd gebeden. Kunstwerken zijn te bewonderen in een oude protestantse kerk uit 1876. Leuk feitje: trek Betekent tekenen in het Indonesisch. Dan snap je meteen waar de naam van de expositie voor staat.

(De tekst loopt verder onder de afbeelding)

Foto: Jürgen Kwisthoot

De geschiedenis van de site is privé

Nadat het gebouw een kerk, een aardappelpakhuis, een daklozenopvang en een parkeergarage omvatte, kwamen Sander Salem en Roel Van Figel eindelijk met hen mee. Tekening galerij In de Moeregrebstraat. The House of Art richt zich voornamelijk op moderne schilderijen, sculpturen en foto’s, met links naar Indonesië en Zuidoost-Azië. Benieuwd naar het werk van de galeriehouder uit Bergen op Zoom? Bekijk dan de video hierboven.

Tekening galerij

Moeregrebstraat 72, 4611JD Bergen op Zoom

Het is nu gesloten

meer informatie

Lees verder:

READ  Lapangan Olahraga: Kejuaraan Tenis Moskow dibatalkan karena invasi Rusia | olahraga