BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

‘Google wil Stadia opdoeken en omvormen tot Stream, een service voor derden’ – Gaming – Nieuws

Ik heb een groep van ongeveer 7 vrienden waarmee we regelmatig samen gamen online. Denk hierbij aan Factorium, Dying Light, The Forest, Ghost Recon, dll. Maar wel allemaal coöperatief en recreatief.
Voor deze manier van gaming adalah een input lag van minder dan 50ms echt niet relevan.

Twee van ons, waaronder ikzelf, zijn nu aan het testen bertemu cloudgaming. Dying Light 2 di Cyberpunk 2077 hebben kami juga menguji permainan.
Dalam koneksi gunstige tertentu (en daarmee bedoel ik 2,4 GHz WiFi en de router niet op dezelfde verdieping al het perangkat waarop je gamed) adalah de inputlag nog steeds laag, al voel je wel dat je beeld een sangat kecil fractie ach.
Zodra ik bedraad game dari dichterbij de router ga zitten, danwel de 5 GHz aan slinger, dan merk ik de inputlag eigenlijk niet meer.

Kesimpulan akhir: Zolang je niet competitief gaat Counter Striken waarbij 10ms een verschil tussen leven en dood is, and is Cloud Gaming echt dikke, dikke prima.

Daging sapi dit ook even:
Ik heb Cyberpunk 2077 ook op mijn PC staan ​​(GTX 2080 heb ik). Niet alleen moet je dan eerst bij wijze van spreke eerst een download van 80GB downloaden (en dan mag je daarna weer een patch van 50GB downloaden), maar als ik die op max setting aanslinger dan moet mijn pc echt hard aan het werk op max voltage , kipas angin op volle toeren, dll.

Nu installeer ik de GeForce Now di aplikasi Samung Galaxy S21 Ultra. Ik koppel er een bluetooth controller aan. Ik open de app, klik op “Play Cyberpunk 2077” en 5 detik kemudian draait die game op 60 fps. Geen install, soepeler dan op mijn pc van destijds €2.500+.

READ  Macotakara: Aplikasi kamera default M2-iPad Pro tidak mendukung format ProRes - Tablet dan ponsel - Berita

Ik ga serieus wel nadenken dari ik nog wel zo’n achterlijke power pc ga aanschaffen als ik voor €10 per maand semua game op pengaturan ultra bertemu 60 fps kan spelen.