BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Ontspan: bouw ‘s nachts spieren op en ontbijt op het balkon

Hesel Krot stond om middernacht met een groep buiten te wachten tot de deuren van de sportschool opengingen. “Ik had vanavond het gevoel dat ik aan het trainen was. Tijdens de lockdown mocht ik af en toe met een vriend sporten in de schuur en trainde ik twee maanden in een tent achter het fitnesscentrum. Verder was het zwaar. Ik train meestal vijf tot zes keer per week. Ik heb het zo gemist en ben blij om weer te gaan.”

Bekijk hieronder de openingsfoto’s:

‘revoke data=”“>

Ook zijn de regels voor de stands verder versoepeld. Het kan vandaag open zijn van 6u tot 20u. Horecaondernemer Geert te Velde heeft een marktbedrijf in Assen. Het ging om zes uur open. “We hebben onze deuren acht maanden geleden gesloten en als we mogen vertrekken”, zegt hij. “We zijn afgelopen februari met ons bedrijf begonnen. Ik sta al vijf weken open voor Corona en ik hoop dat we nu een dieptepunt hebben bereikt en vooruit kunnen kijken.”

De zakenman organiseerde vanmorgen een mooie actie voor de eerste gasten. “We gaven ons ontbijt voor 15 euro en dan krijg je van ons een Prosecco of een biertje. Als mensen in pyjama kwamen, was het tweede ontbijt gratis. En het werkte zo goed, bijna iedereen kwam opdagen in hun pyjama. Het is geweldig hoe ze deed het.” ” Alles opnieuw ingericht. “

Melissa, haar man en kind verschenen echter niet in hun pyjama. “Ik heb er al een tijdje niet meer over nagedacht, maar mijn hoofd ziet er nog steeds zo uit”, lacht ze. “Het is cool, het is alsof je wakker wordt in een hotel.”

READ  Bo Bendsneyder menantikan TT di Assen: "Ini masih sangat istimewa" | olahraga lainnya

‘revoke data=”“>