BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Sportliefhebbers: begin september wordt de Jaarbeurs omgetoverd tot Padelwalhalla |  Utrecht

Sportliefhebbers: begin september wordt de Jaarbeurs omgetoverd tot Padelwalhalla | Utrecht

U bent waarschijnlijk bekend met tennis en squash. Padel – een combinatie van beide – werd al snel een populaire sport. Voor de Badel-fans onder ons is er goed nieuws: op 3, 4 en 5 september vindt de International De Badel Cup plaats in Utrecht.
Voor degenen die het niet weten: Padel is een racket- en balspel voor twee spelers waarbij je de bal, vergelijkbaar met een tennisbal, met een racket over het net moet spelen. Het is een combinatie van tennis en squash.

Badellarina

In heel Utrecht worden begin september drie dagen lang padelwedstrijden gehouden om punten te verdienen voor de wereldranglijst. Daarnaast wordt het Jaarsbeursplein omgetoverd tot een anti-corona racketarena vol sport en shows. Wedstrijden wisselen de beste internationale spelers af met demoteams van bekende en minder bekende sportkampioenen, die elkaar uitdagen in een peddelkooi.


Wil je wedstrijden en evenementen in de arena bijwonen? Dan kun je met vrienden of familie wedstrijden uit Skybox bekijken. Er is elke dag een middag- en avondsessie. De sessie bestaat uit een damesdubbelwedstrijd, een herendubbelwedstrijd en een demonstratie. Dit duurt ongeveer drie uur. Meer informatie en tickets vind je Hier.

READ  Acara olahraga internasional pertama setelah Perang Dunia I diadakan di Paris pada tahun 1919