BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

US Open | Langdurige toiletbezoeken Tsitsipas veroorzaken grote irritatie bij tegenstanders

Tsitsipas had het in de eerste ronde moeilijk tegen Andy Murray. De Griek won uiteindelijk de strijd tussen de posterboys van verschillende generaties in vijf sets: 2-6 7-6 (7) 3-6 6-3 6-4. Er werden over en weer mooie punten gescoord, maar waar het echt over ging was de healthbreak van Tsitsipas voordat de beslissende set begon.

Nummer drie op de plaatsingslijst verdween voor ongeveer zeven minuten en hoe langer de pauze was, hoe meer hij gefrustreerd raakte met Murray. Hij uitte luidkeels zijn ongenoegen, en zelfs op de verplichte persconferentie werden hier achteraf vragen over gesteld. Ook eerdere medische behandelingen kwamen aan de orde.

US Open | Lange toiletpauze, Tsitsipas kwetst Murray’s zenuwen

US open

US Open | Vijf evenementen in New York om naar te kijken

27/08/2021 OM 12:03

complete onzin

Zelfs de lange pauzes van Tsitsipas zijn onlangs door Alexander Zverev in verband gebracht met stealth-telefoongebruik of extra trainingsmomenten, maar daar is geen bewijs voor. De waarheid is dat breuken in het toilet van Tsitsipas – zelfs voor meerdere jaren – opmerkelijk zijn en dat in het licht van het tumult dat is ontstaan, de regels vroeg of laat worden vastgesteld door de ATP.

“Ik denk dat Stefanos een geweldige tennisser is, maar ik heb geen tijd voor zulke grappen. Als je een stressvolle wedstrijd speelt zoals wij deden, zal een gedwongen pauze van zeven of acht minuten je afkoelen en je spieren spannen. Het Het kan geen toeval zijn dat het altijd gebeurt”, zei Murray. Precies op de momenten die Stefanos goed uitkomt.”

READ  Bottic van de Zandschol melewatkan kejuaraan lagi karena cedera baru dan sukses dalam kualifikasi Jesper de Jong | olahraga

Effect

“Ik ben teleurgesteld omdat ik vind dat zijn bezoeken aan het toilet het verloop van de wedstrijd beïnvloeden. Ik zeg niet dat ik anders win… maar het heeft wel invloed op de wedstrijd direct na het begin van de tweede helft. Het kan maar ik heb echt het gevoel dat er iets moet gebeuren.” Dat verandert. Als ik had gewonnen, had ik precies hetzelfde gevonden en gezegd. Het is complete onzin. Stefanos weet het. .”

“Weet je wat het is, ik zit hier nadat vijf mooie jongens praten over de badkamer van mijn tegenstander. Ik heb tegen een van de beste tennissers ter wereld gespeeld, maar we hebben het geen moment over hoe cool hij is.” is. En hoe knap is het om er een echt spel van te maken. Nee, het gaat over het bevel om naar het toilet te gaan, de time-out voor behandeling en andere vertragingen. Het slaat nergens op. Het is verkeerd”, legde Murray opnieuw uit. .

US Open | Tsitsipas verslaat Murray maar nipt in strijd tussen generaties

gek

Het is niet verwonderlijk dat tennissers tijdens lange, slopende wedstrijden soms het veld verlaten om naar het toilet te gaan. Soms komt het ook voor dat tennissers die last hebben van hevig transpireren van kleding wisselen, zodat ze een beetje fris aan een nieuwe groep kunnen beginnen. Tussen de wedstrijden door kun je op de bank nog steeds van shirt wisselen, maar de meeste mensen kleden zich liever uit in een meer besloten omgeving.

Tsitsipas heeft geen idee waarom er zoveel oog op hem is, want voor zover hij weet overtreedt hij geen regels. “Ik weet niet precies hoe mijn tegenstanders zich voelen in een wedstrijd tegen mij. Daar ben ik helemaal niet in geïnteresseerd. Ik houd me aan alle regels van de ATP. Ik kan me niet voorstellen dat ik iets zou doen dat hier tegenin gaat. ”

READ  Mereka bersaing untuk gym mereka sendiri, karena para atlet berkendara melintasi perbatasan

US Open | Tsitsipas scoort met fraaie lob tegen Murray

Kyrgios

“Ik heb in mijn carrière nog nooit iets gedaan dat niet mag. Ik heb geen idee wat er over toiletpauzes wordt gedaan. Sterker nog, ik kan beschuldigingen over telefoongebruik of training niet eens serieus nemen. Het is belachelijk om beschuldigd te worden van dergelijke praktijken. Dat is het. Meer wil ik er niet over zeggen.”

Via Nick Kyrgios Ook betrokken bij de discussie over badkamerpauzes. De Australische speler kreeg tijdens zijn wedstrijd in de eerste ronde een tijdwaarschuwing omdat hij er te lang over deed om de handdoek terug te krijgen, waarna hij tegen de scheidsrechter in ging. “Iemand anders mag twintig minuten naar het toilet en ik krijg een waarschuwing omdat ik mijn handdoek vasthoud? We kunnen dit toch niet serieus nemen?”

US Open | Zweterige Kyrgios met scheidsrechter in gesprek over handdoek- en toiletbezoek

Waar kijk je naar?

De US Open vindt plaats tussen 30 augustus en 12 september op Flushing Meadows en staat garant voor het beste tennis. Het volledige toernooi is twee weken lang elke dag live te volgen via Eurosport. Het is ook mogelijk om zonder advertenties te streamen via Ontdek +.

US open

US Open | Preview Heren – Grand Slam Djokovic of de ‘Little Four’ doorbraak?

27/08/2021 OM 09:36

US open

US Open | De Groot wint de US Open en voltooit de Gold Championships

13-09-2021 om 00:31