BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Van live uitzendingen tot outdoor fitness: bij Newstyle Healthcenters blijf je fit tijdens lockdown

Fitness of groepslessen volgen in de sportschool is nu door corona-procedures geen optie meer. Bij Newstyle gezondheidscentra Ze kijken liever wat er gedaan kan worden om leden toch te laten sporten tijdens de lockdownperiode. Daarom bieden 14 Newstyle sportscholen in en om Utrecht en locatie in Leiden nu live uitzendingen en buitenlessen aan. Volgens General Manager Cross Farmers Fairouz is dit het geval Het minste wat zijn bedrijf kon doen: “We doen er alles aan om onze leden dagelijks fit te houden.”

Voor Newstyle-leden die graag in de buitenlucht sporten, biedt de sportschool veel outdoor-fitnessactiviteiten. Deze is te vinden in de MyLogifit-app. Sinds 16 maart mogen er maximaal vier personen buiten sporten, daarom biedt Newstyle de komende periode meer buitenlessen aan. In totaal zullen alle Newstyle-sites meer dan 1.000 (!) externe lessen per week aanbieden (of meer dan 4.000 externe lessen per maand!). Ik wed dat er een geweldige les voor je is?! Voor iedereen die liever individueel traint met een persoonlijke trainer, Er is externe personal training. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met uw Newstyle Gezondheidscentrum.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Foto: Newstyle Healthcenters

Sh’Bam, Pilates of Bodycombat in je woonkamer

Voor iedereen die meer van binnensporten houdt, biedt Newstyle een leuke livestream die je kunt volgen waar je maar wilt. Gedeeld wekelijks lesrooster op Facebook. Voorbeelden van groepslessen die Newstyle aanbiedt zijn sh’bam, bodypump, bodyshape, yin yoga en LessMills CORE. De lessen worden zeven dagen per week gegeven, ‘s ochtends en’ s avonds. Perfect, want er zit altijd wel een geschikt moment tussen. Daarnaast vind je in YouTube-kanaal nieuwe stijl Ook veel trainingsvideo’s.

READ  Bedreigd en verstopt: 'De veiligheidsdiensten lieten een Nederlandse infiltrant aan zijn lot over' | het interieur

We krijgen warme reacties van leden.

Om het buitensporten voor leden aangenamer te maken zijn op drie locaties (waar mogelijk) Newstyle tenten opgesteld. Zo blijf je lekker droog tijdens het sporten! Alle inspanningen die het team levert voor haar leden blijven niet onopgemerkt. “We krijgen zeer positieve feedback van leden. Ons team is nu begonnen contact op te nemen met leden om feedback te vragen en de reactie is verheugend”, legt Koros uit.

Laat klanten ook op de site mooie recensies achter. Zo schrijft Mariska: “Er is altijd wel een sportles in een wijkclub. Ook in de tijd van Corona is er een groot aanbod op internet en Het echte leven Bieden, volgens richtlijnen. Ik sport altijd graag! “

Open en eerlijke communicatie met leden

Naast het sportaanbod is er volgens Koros nog een andere manier waarop Newstyle Healthcenters zich onderscheidt van andere sportscholen: de focus op open en eerlijke communicatie. Toen de Corona-crisis begon, hebben wij als eersten gekozen voor de veiligheid van onze medewerkers en drie weken gesloten. Na deze periode hebben we opties voor ledencompensatie geïntroduceerd. Leden die willen schorsen of annuleren hebben altijd deze mogelijkheid; Vanaf de eerste dag van gedwongen sluiting. Na een korte pauze hebben we het goed bereikbaar gehouden en is het management helemaal op de hoogte gehouden. We hebben ook te maken gehad met leden met grotere financiële problemen. Alle sportscholen hebben het nu moeilijk, maar we willen ethisch blijven ondernemen.” Daar heeft uiteindelijk iedereen baat bij, vindt Kouros: “We willen een langdurige relatie aangaan met onze leden. Ik ben ervan overtuigd dat als we ze goed behandelen, ze bij ons zullen blijven terugkomen. Uiteindelijk zouden ze anderen kunnen nemen en een soort ambassadeurs worden.”

READ  Samenvatting van de acties: de lockdown gaat door en de avondklok begint om 22.00 uur.

“Bedankt voor alle steun, blijf ons steunen”

Newstyle is, net als andere fitnessaanbieders, flink getroffen door de Corona-crisis. “Newstyle is haar leden zo dankbaar voor alle steun. Om jullie te bedanken hebben we vorig jaar een video opgenomen om onze leden te bedanken en binnenkort volgt een nieuwe videoboodschap.”

Kouros wijst op het belang van leden die sportscholen blijven helpen. “Zeker als je in de toekomst diversiteit in het sportaanbod wilt. Dus ik smeek iedereen om het lidmaatschapsgeld te blijven betalen. Op deze manier helpt je sportschool en alle mensen die daar werken.” Koros stelt dat Newstyle, met de gedeeltelijke steun van leden, haar medewerkers tot op heden 100% heeft kunnen betalen. Naast de interne en externe lessen die ze nu geven zijn ze achter de schermen druk bezig Diverse interieur verbeteringen er van de op te hoogte zijn. “De leden zullen aangenaam verrast zijn als ze weer kunnen komen sporten”, aldus Koros.

indruk

Kouros verwacht dat Newstyle in het tweede kwartaal (half mei) weer open kan en dat leden eindelijk binnen kunnen opereren. Koros legt uit dat hij dit afleidt uit de toelichting van het kabinet en wat zij zeggen over het vergroten van de testcapaciteit en het aantal vaccinateurs. “Wacht even!”

verblijf Tot nu!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Newstyle Healthcenters? Kijk dan eens bij Laatste nieuws op de site. Je kunt ook de sportschool volgen Facebook sociale netwerksite werkgelegenheid Instagram. Als je nog geen Newstyle-lid bent, maar dat wel zou willen worden, dan kan dat: Hier Registreer nu! Wil je liever eerst een proefles volgen? Neem dan contact op met de vestiging van uw keuze.

READ  MIDDELBARE STROOM. | Westfries Museum heropent in VR, oudste Batavia-kaart (1627) komt tot leven