BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Vanavond op tv: AZ – Ajax (KNVB Beker), start Documentaireserie Revolutie in Indonesië

Vanavond is een nieuwe documentairereeks revolutie in Indonesië Vlaamse schrijver David van Reybroek. Bevat ook een nieuwe aflevering van rijk en blut op SBS6. Dit zijn Gids.tv TV-tips voor woensdag 20 januari.

Guide.tv vertelt je elke dag het beste dat de volgende tv-avond te bieden heeft.

rijk en blut: Financiële vrijheid vs. gratis spullen

SBS6

8:30 in de avond

Ook deze woensdag is er weer een nieuwe aflevering van rijk en blut gezien op SBS6. Wederom wisselen twee families met verschillende financiële situatie voor een paar dagen van huis en leven. Een gezin zonder zorgen leeft hoe het is om zeventig euro per week te krijgen en vice versa. Deze week zijn dat de welvarende Reuvers uit Losser in Twente en de noodlijdende familie Van Noppen uit Maastricht.


actiefilm: Mevr. Borne

Veronica

8:30 in de avond

De geweldige actiefilm wordt vanavond aan Veronica vertoond Mevr. Borne Het tweede deel van de Bourne-serie – met opnieuw Matt Damon in de hoofdrol. Twee CIA-agenten werden gedood tijdens een missie in Berlijn en de gevonden vingerafdrukken zijn van Bourne. Kort daarna verschijnt een politieagent in een rustig dorpje in India waar Bourne en Mary zich verstoppen en ze moeten onmiddellijk vluchten.


terug: Tussen kunst en kitsch

MB 1

20:35 uur

Tussen kunst en kitsch Het is terug met een nieuw seizoen vol buitengewone ontdekkingen. Er gaan weer veel dingen voorbij, waarvan sommige bijna niets waard zijn maar ook heel waardevolle dingen. In de eerste aflevering vindt de evaluatie plaats in Museum Het Valkhof in Nijmegen. Er is onder andere een gewelfde plankklok gemaakt in Frankrijk, maar in Nederland verkocht door Italiaanse immigranten met een voorname handelshuis van luxegoederen.


Buurt: AZ – Ajax (KNVB-beker)

Vos

09:00

Van 20:00 tot 21:00 uur Ajax buurtverslag – Ajax in de achtste finale van de KNVB Beker. De wedstrijd is voor iedereen in Nederland te zien op FOX. De eerste wedstrijd in de achtste finales van de KNVB-beker gaat tussen de huidige nummer vijf en één van de Eredivisie. Ajax en Ajax gingen hand in hand met het onderbroken vorige seizoen vanwege Corona. AZ won zelfs beide wedstrijden van Ajax.


nieuw: zus

BBC eerst

22:00 uur

In de nieuwe Britse thrillerreeks zus Nathan probeert zijn geheimen uit het verleden te verbergen en te redden wat er te redden valt als hij alles dreigt te verliezen. Hoewel Nathan alles heeft om gelukkig te zijn – een mooie vrouw, een warm huis en een stabiele carrière – knabbelt er iets aan hem. Een duister geheim over een schokkende nacht uit het verleden blijft hem achtervolgen.


nieuw: revolutie in Indonesië

non-profit 2

22:20 uur

In de documentairereeks revolutie in Indonesië De Vlaamse schrijver David van Reybroek zoekt naar de laatste getuige van de dekolonisatie van Indonesië. Van Reybrouck werpt een internationale blik op deze wereldgeschiedenis en gaat in gesprek met de grote spelers, maar ook met de niet nader genoemde partijen die een rol speelden in die revolutie.Suspensie

Laat hieronder je reactie achter Vanavond op tv: AZ – Ajax (KNVB Beker), start Documentaireserie Revolutie in Indonesië Of klik hier als je dit artikel leuk vond:

READ  Pengendara sepeda motor Sunderland memenangkan Reli Dakar untuk kedua kalinya: 'Kepala saya hampir meledak' | olahraga lainnya